Zásady ochrany osobný údajov

Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké osobné údaje zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.

Prevádzkovateľ: Wellness Masvital s. r. o., Forbasy 72, 065 01 Hniezdne, Slovenská republika, zhromažďuje nasledujúce osobné údaje:

– súbory cookies

– osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho “Kontaktného formulára” a formulára “Zaregistrujte sa pre odber noviniek”

Ako používame zhromažďované osobné údaje

Formuláre

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom našich formulárov, budú použité výhradne pre účely, pre ktoré boli určené, a to:

– údaje z “Kontaktného formulára” výlučne pre potreby spätného kontaktovania sa s vami,

– údaje z formulára “Zaregistrujte sa pre odber noviniek” výlučne pre potreby zasielania našich elektronických newsletterov s informáciami z aktuálneho diania v našej spoločnosti – pozvánky na výstavy, konferencie, PR akcie, informácie o novinkách vo výrobnom sortimente, v poskytovaných službách a pod.

Ako odvolať súhlas

Vaše osobné údaje spracúvame na základe vášho súhlasu, ktorý môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odkazu umiestneného v päte každého newslettera.

Cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäti prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a ďalšie nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Pre reklamné účely používame Google Remarketing. Doba používania súborov cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať 

Zmenu nastavenia v používaní súborov cookies je možné uskutočniť v rámci každého internetového prehliadača v sekcii Nastavenia. Odstránením alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

Aké sú vaše práva

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

– prístup k svojim osobným údajom

– právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania

– právo namietať proti spracúvaniu

– právo na prenosnosť údajov

– právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Práva dotknutej osoby

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje (dotknutá osoba) má právo od nás požadovať prístup k svojim osobným údajom a právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, právo na prenosnosť údajov a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Ako si uplatniť vaše práva

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

Prezrite si naše ďalšie články

uvedenie zapusteného bazéna do prevádzky
Stavba bazénov

Uvedenie zapusteného bazéna do prevádzky

Jar dorazila a teploty začínajú pomaly liezť nahor. Je to čas, kedy sa vlastníci zapustených …

Čítať viac →
Vonkajší bazén - Investícia presahujúca možnosti Vašej záhrady
Údržba bazénov

Vonkajší bazén – Investícia presahujúca možnosti Vašej záhrady

Ortuť na teplomery začína stúpať a vy sedíte popoludní pod altánkom vzadu za vašim domom. …

Čítať viac →
Najčastejšie otázky spojené s vyhĺbením jamy pre zapustené bazény
Stavba bazénov

Najčastejšie otázky spojené s vyhĺbením jamy pre zapustené bazény

Jedným z našich cieľov písania tohto blogu je zrušiť to čo nazývame „kliatba poznania“ v celom …

Čítať viac →